perjantai 13. maaliskuuta 2009

Nälkä, hyvä tekosyy

Kaivelin tosiaan vanhat Painonvartijat materiaalit esille, ja aloin sitten laskemaan pisteitä. Päivän pistemäärä on 22. Kuulostaa paljolta, mutta käytännössä se ei sitä ole. Päivä on iltapäivässä, ja minulla on enää vaivaiset 4,5 pistettä jäljellä, ja tekisi mieli laittaa jotain hyvää suuhun. Olen juonut vettä, jos se vaikka veisi tämän -tekee mieli laittaa suuhun jotain hyvää -tunteen. Millä ihmeellä saan itseni unohtamaan tämän tunteen? Argh, täytyy vain yrittää kestää ja olla antamatta periksi.

Löytyipä sitten tällainen Kylläisyyden tunne, nälkä vai mieliteko




2 kommenttia:

  1. Kasviksia kasviksia ja kasviksia. Yhdessä kirjassa pieni kasvava poika huomasi, että jos on tarve syödä koko ajan jotain, niin kaninruokaa voi syödä suhteellisesti koko päivän. Oma paheeni on tuore kaali, jota onneksi tykkään rouskuttaa vaikka näin kevättalvella se maistuukin puulta. Nuhalla on myös hyvä vaikutus syömiseen kun ihan kaikki maistuu samalta. Mysliä olen tänäänkin vetänyt pari kupillista mustikkakeiton kanssa kun mitään ei ole tehnyt mieli. Liikunta jää tänäänkin pelkkiin takapuolen kestävyyden testaamiseen, yskimislihasten supisteluun ja hengitysharjoituksiin...
    Onnea yritykselle. Alku aina pahin, mutta kun saa sen pois tieltä, niin loppu hoituu lähes itekseen ...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Rusina. Eilen oli paha päivä, ja enkä voinut vastustaa kiusausta ja söin kaksi vohvelikeksiä. Pisteet on miinuksella yhden verran.

    Kasviksia, niitä kehiin. Onneksi porkkana on hyvää, mutta mitäs sitten, kun siihen kyllästyy?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.