maanantai 13. huhtikuuta 2009

Liikunta osaksi elämää

Olen aika laiska liikkuja, vaikka tiedän, että liikunnan jälkeen olo tuntuu hyvältä. Täytisi vain saada itsensä ensiksi liikkeelle. Liikunta onkin asia, jonka osalta minun pitäisi tehdä pieni päätös päivässä. Säännöllinen liikunta on yksi terveellisen elämän peruspilareista. Kehomme tarvitsee liikuntaa, koska se edistää terveyttä ja toimintakykyä. Se tuo myös iloa ja mielihyvää.

Eilen kävin aamulla ennen aamupalaa tunnin mittaisella lenkillä. Sen jälkeen olo oli mainio ja hyvä, joka myös kesti koko päivän. En tiedä miksi tästä on vaikea tehdä säännöllistä tapaa, vaikka tiedän mikä merkitys sillä on. Jollakin tapaa pitäisi saada itsensä motivoitua liikkumiselle.




2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon vain painon pudotuksesta Itselleni on vuoden aikana tullut reilu 10 kg painoa lisää ja en millään jaksa olla herkuttelematta Mulla ei siis ole mitään motivaatiota alkaa tarkkailemaan syömisiäni saatika kieltäytymään herkuista Nostan hattua ihmisille joilla on tuo motivaatio ja tahdon lujuus,..

    satu

    VastaaPoista
  2. Heh, kävin kolme viikkoa puistossa aamuisin harjoittelemassa ja olo oli mitä mainioin ja energisin pitkään aikaan. Viime viikolla palasin takaisin normaaliin käytäntöön ihan itsekseen. En meinannut millään päästä sängystä ylös ja töihin. En, vaikka ajattelin puolen tunnin harjoittelun ennen töihin lähtöä tekevän hyvää.

    Siksi olenkin ajat sitten jo todennut, että parempi jäädä metrosta muutama pysäkki aikaisemmin pois kun kotoa ei iltaisin enää tule lähdettyä kun sinne sohvalle pääsee helmivarastojen tai hyvän kirjan ääreen.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.